Escoles

Tenim ganes que la gent jove participi en les nostres activitats. El nostre programa didàctic està estructurat per tal de fomentar l’observació, el pensament independent i les habilitats artístiques.

Si ho voleu, podem fer les activitats en anglès per promoure l'aprenentatge curricular transversal de l'art i anglès.
 

VISITES INTERACTIVES

Us oferim emocionants visites interactives guiades a través de l’exposició. Els alumnes reben el seu propi quadern d’activitats per explorar la galeria de manera divertida, educativa i pràctica.

Durada: 45min.
Entrada: 3.5 € per alumne

ACTIVITAT ADDICIONAL: TALLER ARTÍSTIC

Juntament amb la visita interactiva guiada, les escoles poden participar en un taller en el nostre propi estudi on ressonen els conceptes artístics apresos en la galeria.  

Durada: 45 min.
Entrada: 3 € per alumne

El CAMÍ DE ANTONIO MACHADO

Apreneu més sobre un dels poetes espanyols més cèlebres del segle xx, les obres del qual encara ressonen avui dia. El nostre taller interactiu explora la poesia i el viatge a l’exili a Cotlliure, França, d’Antonio Machado.

Durada: 1 hora
Entrada: 3.5 € per alumne

ACCÉS A TOTES LES ÀREES

S’ofereix la gran oportunitat d’obtenir una ullada entre bastidors del Museu Raset. Els estudiants reben una vista per l’exposició actual i, a més a més, tenen accés especial a zones de l’edifici que normalment estan tancades al públic. Amb l’activitat, els alumnes es familiaritzen amb el dia a dia del museu. L’activitat també inclou una sessió curta sobre el tractament de l’art.

L’activitat és oberta a grups de secundària i universitaris amb un màxim de 15 alumnes.

Durada: 2 hores
Entrada: 6.5 € per alumne

 

Informació general sobre les visites escolars

Els jardins del museu queden oberts per fer-hi una pausa després de la visita. Les escoles participants poden portar esmorzar.

Ambdues activitats són aptes per a edats d’entre 4 i 18 anys. Mínim 15 i màxim 25 alumnes per grup. És necessari que hi hagi un adult per cada 15 estudiants. Si l’escola opta per un taller artístic, a més de la visita interactiva, hi ha capacitat per a 2 grups simultanis.

contacte

 

El museu portàtil – el nostre servei de préstec escolar

Oferim a les escoles una experiència excepcional i estimulant per apropar-se a les obres d’art del Museu. La nostra conservadora, Sandrine Bueler, us porta a l’escola una caixa del tresor que conté autèntics objectes de la col•lecció del Museu.

La Sandrine guia els estudiants mentre examinen i manegen els artefactes. Es portaran a terme diverses tasques com a autèntics curadors! L’activitat és apte per a grups de totes les edats.

Durada: 1 hora
Entrada: 50 €